Eladás Épület, Mindelo, São Vicente, Zöld-foki Szigetek, Rua Dr Nunes de Oliveira

Eladás - Cod. 36987

  • Tipus: Épület
  • Terület: 640 m²
  • Szobák száma: 6
  • Emelet: 2

Ez a szálláshely Mindelo régi gyarmati stílusú negyedének egyik legjobb városközpontjában található. Az ingatlan közelében található a régi gyarmati központ és a legjobb szupermarketek és bevásárló lehetőségek a városban.

Nem érzem magam, mint a vásárlás, mert a nap ragyog? Csak sétáljon ki a bejárati ajtón, vedd le a taxit, és 5 perc alatt Praia da Laginha tengerpartján, Mindelo népszerű városi strandján vagy. Természetesen azt is eldöntheti, hogy a könnyű, 15 perc séta a városon át a gyönyörű tengerpartra és éjszakai bárokra és éttermekre.

Azt is választhatja, hogy a 6 perces séta a kikötőbe Mindelo, ahol megtalálja az egyetlen kikötő Nyugat-Afrikában. Valami furcsa ok miatt a kikötő vonzotta a tengerészeket és azokat, akik sokat találnak. Különösen télen sokan látogatják az Mindelo-t, végső előkészületeket készítenek az Atlanti-óceán felett. A kikötő közelében található a város egyik legjobb étterme és élőzenei helyszíne.

Elég a környezettel és vissza az ingatlanhoz. A lerobbant épület jobb napokat látott, de bárki, aki képes a múltra nézni, az összes törmeléken át és felett látni fogja annak lehetőségét. Ez a nagy épület öt szobával, alagsorral, három erkélyes szobával és két teraszos szobával rendelkezik. Összesen 640 négyzetmétert fed le. Az ingatlan üres, azonnal elérhető, de kívülről és belülről teljesen fel kell újítani.

Ha egy olcsó és központi elhelyezkedésű ingatlanot keres Mindelo városközpontjában, és a megfelelő felújítás lehetősége nem ijeszt meg, akkor ez talán tökéletes ingatlan, ha valami szépet válthat.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB