Eladás Egy hálószobás lakás, Santa Maria, Sal, Zöld-foki Szigetek, Melia Llana Beach Resort & Spa

Eladás - Cod. 37684

  • Tipus: Egy hálószobás lakás
  • Terület: 48 m²
  • Szobák száma: 1
  • Emelet: 2

Az ingatlanról. Az apartmanok a Zöld-foki-szigeteken, a Kanári-szigetek déli részén találhatóak, mintegy 500 km-re Szenegál partjától és 5,5 óra Londontól. A Zöld-foki-szigetek 1975 óta demokratikus és független ország, ahol az átlagos levegő hőmérséklete +25 - +28 fok. Az ország trópusi éghajlattal rendelkezik, és hurrikánok, földrengések és 112 közvetlen járat nem állnak minden héten. Napjainkban az ország egyre népszerűbbé vált turisztikai célpontként, ahol pihenni és télen menekülni a hidegből. Az ország turizmusa a marok forrása, és növekedése minden évben elősegíti az ország növekedését. Jelenleg a turisták növekedése 2000 óta 115%.

Az ingatlan a Zöld-foki-szigeteken, a Sal-szigeten található, amely a legnagyobb a turisták beáramlása. A szálláshely elhelyezkedése a Melia Llana Beach Resort & Spa 5 * üdülőterületén található, amelyet magánlakásként vagy befektetési célú ingatlanként értékesítenek. A teraszos apartmanok (6,1 m2) ideálisak az egyik legszebb strandra (Ponta Preta), tiszta óceánvízzel - új bútorokkal, vízvezetékkel és modern designnal. Lehetőség van az objektum megtekintésére, mielőtt a megrendelést megszakítja a foglalás (Foglalási díj 2000 Euro). Megy magaddal egy ügynökkel az országba, ahol 4 napot fogsz tölteni, nem csak az apartmanokat, hanem az ország megismerésének lehetőségét is.

További információért forduljon hozzánk, vagy látogasson el honlapunkra - https://www.capeverdemaria-ross.com

A MELIA Llana Beach Resort & Spa képes összeállítani az összes szükséges kritériumot a kiváló hosszú távú jövedelem előállításához.

Helyszín: Llana az óceánparton és az egyik legvonzóbb ingatlan országban található.

Növekedés: A Zöld-foki-szigetek turizmusa virágzik, ahol a kereslet messze meghaladja a kínálatot. Ez a tendencia a közeljövőben várhatóan növekedni fog.

Lehetőségek: A Llana Beach Resort & Spa több, mint egy üdülőhely, önmagában turisztikai célpont! Vannak olyan világszínvonalú tanfolyamok, mint a különböző éttermek, üzletek, bárok, gyógyfürdő és minden, amit a legmagasabb szintű tengerparti üdülőhelyek várnak.

Megbízhatóság: A Resort Group projektje. A cég bizonyított eredményekkel, pénzügyi stabilitással és világszínvonalú stratégiai partnerekkel.

Tapasztalat: Egy másik szállodai üzemeltető nem tapasztaltabb, igényesebb vagy alkalmasabb a kereskedelmi siker eléréséhez, mint a Melia Hotels International, a világ legnagyobb szállodai csoportja.

Védelem: szigorú jogszabályok vannak a Zöld-foki-szigetek védelmére a túlzott fejlesztés és a túlkínálat ellen.

Befektetési jövedelem: A befektetők részesülnek a hosszú távú bérbeadásból és a tőke növekedéséből.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB