Eladás Hotel, ponta do Sol - Ribeira Grande, Santo Antão, Zöld-foki Szigetek, Cha da ponta do sol

Eladás - Cod. 43037

  • Tipus: Hotel
  • Terület: 544 m²
  • Szobák száma: 13
  • Emelet: 272 m2

Lefoglalni: Csodálatos szállodakomplexum 11 szobával a bájos Ponta do Sol falu magasságában, a népszerű Santo Antão szigeten a Zöld-foki-szigeteken.

Ez a nyugalom menedéke nem csak 11 elegánsan berendezett szobát kínál saját zuhanyzóval és WC-vel, hanem egy hatalmas teraszt is, ahonnan panorámás kilátás nyílik a tengerre, fenségesen uralva a falut. A torta díszítése ? A teraszhoz egy teljesen felszerelt konyha csatlakozik, idilli környezetet teremtve, ahol ügyfelei lakmározhatnak, miközben gyönyörködhetnek a lélegzetelállító kilátásban.

Ezenkívül a földszinten egy barátságos recepció, két hangulatos társalgó és egy tágas garázs található, praktikus dimenziót adva ennek a szállodai gyöngyszemnek.

És ez még nem minden! Ennek a kivételes ajánlatnak a teljessé tételéhez egy független apartmant fedez fel két hálószobával, két fürdőszobával, modern konyhával és egy hangulatos étkezővel. A hab a tortán, a napfényes terasz és a 272 m²-es kert harmóniában terül el a főterasszal.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és fektesse be egy olyan szállodakomplexumba, amely varázslatos környezetet, lélegzetelállító kilátást és felbecsülhetetlen bevételi lehetőséget kínál. Lépjen kapcsolatba velünk most, hogy megszervezzünk egy látogatást, és merüljünk el ennek a kivételes ingatlannak a magával ragadó univerzumában.

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB